Agenda

Ga naar de inhoud
Februari 2019
3 - Enkhuizen
Benefiet concert voor Deunen & Deinen - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Benefiet concert voor Deunen & Deinen in de Drommedaris in Enkhuizen met : 2 Sheets to the Wind - Act of Mutiny - Onstuimig Schuim
In aanloop naar het grote maritieme & folk midwinterfestival Deunen & Deinen dat plaatsvindt op 22, 23 en 24 februari wordt er een benefietconcert gegeven door drie fantastische groepen die hun sporen in de wereld van de muziek over de zee en de folkmuziek ruimschoots hebben verdiend. Zij verlenen belangeloos hun medewerking om dit festival, dat bewust geheel draait zonder subsidie, ook financieel mogelijk te kunnen maken.
Kortom: Een concert dat je niet mag missen!
Entree € 10,00 Reserveren bij Inez Postma: E-mail: deunenendeinen@gmail.com Tel: 06 - 21875090 of 0228 - 315786 Na het concert is het mogelijk om voor een schappelijke prijs te dineren bij de Enkhuizer Visafslag. Ook hiervoor is reserveren beslist noodzakelijk (ook bij Inez Postma)
3 - Heerhugowaard
Scheepsfolk in : Het Oude Gemaal"- museum - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Muziek! Door vier enthousiaste Noord Hollanders die met elkaar voor een heerlijk vrolijke middag zorgen. Seasongs over strand, jutten, vuurtorens, ontrouwe vriendinnen (ja dat ook), verloren liefdes en zeelui die aan wal het een en ander beleven, oeps! In het Engels, Nederlands en een enkel Frans lied. Blues, Americana, Caribean en Folk, allerlei muziekstijlen kun je verwachten, heel afwisselend dus, waarbij ze alle vier solo zingen met begeleiding van banjo, mandoline, gitaar, accordeon, bas, wasbord en cajon. Scheepsfolk speelt meestal wat verder uit de buurt, dus dit is een mooie kans om ze eens in Noord Holland te beluisteren! Kom gezellig op zondagmiddag 3 februari, om 15.00 uur naar Heerhugowaard. Je bent van harte welkom! Ticketverkoop via www.eventbrite.nl
4 - Vlaardingen
42e ShantyCafé  Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !
9 - Zwijndrecht (in het Spektakel)
Festival 15 jaar de Brulboei : Genre : Shanty & Seasong
Graag wil ik vermelden dat wij shantykoor de Brulboei uit Zwijndrecht op zaterdag 9 februari 2019 een festival geven ter ere van ons 15 jarig bestaan in het Spektakel in Zwijndrecht aanvang 13.00 tot 18.00 Met medewerking van de Stormvogels en de Ponteniers.
17 - Rotterdam
93e ShantyCafé  Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Dit Shanty Cafe is aan boord van het lichtschip van restaurant V11 liggende aan de Wijnhaven t/o nr. 101 in Rotterdam. Probeer die solo eens te zingen die je altijd als solist al wilde uitvoeren. We nodigen alle geïnteresseerden in het oude werklied aan boord van de zeilschepen uit om deze middag vanaf 15 uur tot 18 uur mee te maken. Toegang gratis.
22 t/m 24 - Enkhuizen
Maritiem Winterfestival Deunen & Deinen :   Genre : Maritiem Festival
Tijdens het Maritiem Winterfestival in de Drommedaris van 22 t/m 24 februari zullen de volgende artiesten, koren en groepen optreden: The Seaband (Eng) - Bone Idol (Scilly Isl.)  - Yesterday's Men (Eng.) - Gerry Ffrench (Eng) - Trim Rig and a Doxy (Eng.) - LocTup Together (Eng.) - Will & Rosie (Eng.) - Au Bord du Quai (Fr.) - Plunder  - Onstuimig Schuim - Paddy's Passion - Act of Mutiny - Armstrong's Patent - Roaring Fifties - Rumor di Mare  - De Kaapstander en Reuring
Terug naar de inhoud