Februari - Agenda

Ga naar de inhoud

Februari

Februari 2020
2 - Enkhuizen
Prelude van Deunen en Deinen - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
De prelude van Deunen en Deinen is op zondag 2 februari van 12-17 uur. We zijn druk bezig met de programmering. Zodra we meer weten volgt dat hier.

4 - Vlaardingen
50e ShantyCafé  - Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !
15 - Monster
Ierse avond  - Genre : Folk
Folkband Shepherd's Pie verzorgt op zaterdag 15 februari een Ierse avond in de cultuurschuur in Monster . Voor meer informatie moet U naar www.cultuurschuur.nl gaan
17 - Rotterdam
103e ShantyCafé - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Dit Shanty Cafe is aan boord van het lichtschip van restaurant V11 liggende aan de Wijnhaven t/o nr. 101 in Rotterdam. Probeer die solo eens te zingen die je altijd als solist al wilde uitvoeren. We nodigen alle geïnteresseerden in het oude werklied aan boord van de zeilschepen uit om deze middag vanaf 15 uur tot 18 uur mee te maken. Toegang gratis.

28 t/m 1 maart - Enkhuizen
Maritiem Winterfestival Deunen & Deinen - Genre : Maritiem Festival
Voor het Maritiem Winterfestival in de Drommedaris zijn de volgende artiesten aanwezig; Uit Engeland: Yesterday's Men & Gerry Ffrench - Sound Tradition - The Seaband - LocTup Together Uit Schotland: Triple Uit Frankrijk: Philippe & Philippe - Carapata Uit Nederland: Helius Shanty Zangers - Magellan Singers - Onstuimig Schuim - Paddy's Passion - Pekel - Ropes & Rigging - Reaching Hand en Enkhuizen 3


Terug naar de inhoud