April - Agenda

Ga naar de inhoud

April

April 2020       ALLE ONDERSTAANDE EVENEMENTEN ZIJN AFGELAST
1 - Brielle (Catharijnenkerk)
Shantyfestival - Genre : Shanty & Seasong
1 April feesten in Brielle waarin de bevrijding wordt gevierd van de Spanjaren tussen 12.00 en 16.00  Met deelname van :o.a  Scheepsfolk en Helius Shanty Zangers
AFGELAST
3 en 4 -  Roswinkel (Theaterboerderij de Noorderbak)
Muziekavonden - Genre : Shanty & Seasong
Muziekavonden 3 en 4 april 2020.
Het is bijna zover! Op vrijdag en zaterdag 3 en 4 april 2020 houden wij het Shanty- en Amusementskoor ’t Kompas, weer een van onze jaarlijkse muziekavonden. Ons koor zal die avond een keur van shanty- en amusementsliederen brengen. Het belooft weer avonden vol gezelligheid en zang te worden. De kaarten kosten € 6,00 per persoon. Komt u ook mee genieten? Deze gezellige muziekavonden word gehouden: Vrijdag- en zaterdagavond 3 en 4 april 2020 Theaterboerderij `De Noorderbak` Roswinkelerstraat 81b, 7895 AN Roswinkel De zaal is open om 19:00 uur. We beginnen om 20:00 uur. Heeft u nog vragen of wilt u kaarten reserveren? Neem dan even contact met ons op.

4 - Emmen
Benefiet concert KW  - Genre : Gevarieerd
Bij dit benefietconcert in het Fletcher Hotel te Emmen zijn er optredens van Troubadour Edgar, Danny Sulman, Silvia Zwart, The Dutchboys, Roeglanders, Link, Rene Wanders, Piratenkoor de Stormvogels, Leon Moorman, Bouke, Sister en Sister, Mark Doldersumen Jeany Vera, met ondersteuning van DJ Feike van de Berg van Radio Continu. De Zaal gaat op vrijdagavond 3 april om 19:30 uur open. Het geld dat met dit benefietconcert bij elkaar wordt gebracht gaat naar KWF Kankerbestrijding. Kaarten te bestellen via eventree.nl/event/benefietconcert-samenloop-voor-hoop
4 - Dordrecht
Shanty Muziekcafé  - Genre : Shanty & Seasongs
AFGELAST
5 - Vlaardingen
52e ShantyCafé - Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !
11 - Nieuw-Roden
Meezingavond - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Het Shantykoor de Landrotten verzorgt samen met de Shipmates en de Blue Ladies een gezellige meezingavond in het Dorpshuis Nei Roon. Aanvang 19.30 uur. De entree bedraagt € 5,-- incl. een kopje koffie/thee.
19 - Rotterdam
105e ShantyCafé - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Dit Shanty Cafe is aan boord van het lichtschip van restaurant V11 liggende aan de Wijnhaven t/o nr. 101 in Rotterdam. Probeer die solo eens te zingen die je altijd als solist al wilde uitvoeren. We nodigen alle geïnteresseerden in het oude werklied aan boord van de zeilschepen uit om deze middag vanaf 15 uur tot 18 uur mee te maken. Toegang gratis.
19 - Loenen (op de Veluwe)
Cultuur bij de buur - Genre : Folk
Folkgroep Shepherds Pie uit Hardinxveld Giessendam zal op zondagmiddag 19 april a.s een optreden verzorgen in Loenen op de Veluwe. Dit optreden staat in het teken van "Cultuur bij de buur"waarbij op meerdere plaatsen in de omgeving van Loenen en Eerbeek huis en tuinconcerten gegeven zullen worden. Het optreden vindt plaats in Loenen Boterweg 21 en begint om 13.30 uur. De toegang is gratis
25 - Het Cetrum Constantijnstraat 7A 7442MC Nijverdal
Shanty Lente Kriebels- Genre : Shanty & Seasongs
Voorjaarsconcert van Die Regghe SangersAFGELAST
26 - Barneveld
2e Shantycafé Barnevelds Shantykoor HET ROER OM - Genre : Shanty & Seasongs
Het 2e shantycafé van het Barnevelds Shantykoor HET ROER OM op zondag 26 april 2020 van 14:00 tot 18:00 uur. In restaurant HET HOEFSLAG, Wencopperweg 52, 3771PP Barneveld I.v.m. groot succes van het 1e shantycafé nu een grotere zaal met meer zitplaatsen.   (*) oorspronkelijke datum 19 april gewijzigd in 26 april)


Terug naar de inhoud