Agenda

Ga naar de inhoud
December2 - Vlaardingen
42e ShantyCafé  Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !
2 - Schiedam
Finale van De Battle of The Shanty's 2018 - Genre : Shanty & Seasongs
Op zondag 2 december de grootte finaledag met de strijd om de ERKER BOKAAL

Deze Battle off the Shantys 2018 woord gehouden in het Wijkcentrum De Erker Jan van Avennesstraat 32 3117 PR Schiedam Wil u nog meer info bel dan naar Aad Onnekink mede organisator van deze Battle off the Shantys 2018 Tel 06-48177113 of Mail naar info@wijkcentrumdeerker.nl onder vermelding Battle of the Shantys t.a.v Aad Onnekink Iedereen is van harte welkom en de toegang van alle 4 de zondag is gratis.
9 - Emmen
Parc Sandur shanty matinee - Genre : Shanty & Seasong
Het laatste optreden van dit jaar in Parc Sandur. Piratenkoor de stormvogels zal weer een gezellige middag verzorgen met shanty´s en seasongs. Zo vlak voor kerst kan natuurlijk een paar kerstliederen niet ontbreken. Dit alles op een chaotische en enthousiaste manier.
16 - Rotterdam (Lichtschip Vessel 11, Wijnhaven)
1e Kerst-ShantyCafé - Genre : Shanty & Seasong
Voor de eerste keer organiseert de Stichting Shantyfestival Rotterdam een speciaal kerst-shantycafé. Kerstmis was vroeger aan boord een belangrijke en vaak emotionele gebeurtenis. Ruwe zeebonken die vol heimwee kerstliedjes zongen. Ook zijn er speciale kerst-shanty's.
Terug naar de inhoud