December - Agenda

Ga naar de inhoud

December

December 2019
1 - ShantyStation Enkhuizen
Mini Deunen en Deinen - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
We zijn weer druk bezig met het organiseren van Deunen & Deinen 2020. Noteer de data vast in je agenda: 28, 29 februari en 1 maart 2020.  De groepen uit Engeland, Schotland, Frankrijk en Nederland zijn inmiddels al vastgelegd en de namen zullen spoedig op onze website verschijnen.

Onze organisatie is uitgebreid met een een nieuwe naam: Alex Bezemer. Alex gaat zich met name richten op de publiciteit via onze website, Facebook en andere kanalen en het eerste, fraaie, begin is nu al zichtbaar op onze vernieuwde website.
Je kunt ons nu ook volgen op Facebook.
We gaan voor het zover is een aantal "aanloop" evenementen organiseren om in de stemming te komen natuurlijk, maar voornamelijk ook om geld te genereren voor het festival (dat is natuurlijk weer broodnodig, omdat we zoveel mogelijk onze eigen broek op willen houden en niet draaien op subsidies).

Het eerstkomende evenement is al op 1 december aanstaande. Dan houden we onder de noemer "Shanty Station" een minifestival met o.a. Pekel, Enkhuizen 3 en Onstuimig Schuim die hieraan belangeloos hun medewerking verlenen. Alle informatie hierover vind je ook op bijgaande poster. Aansluitend is er op het station een gezamenlijke maaltijd a € 17,50 per persoon, maar daarvoor is het wel aan te raden om te reserveren (dat kan via het formulier op de website). Je kan dan ook meedoen aan een klein (kort) open podium (opgave bij Zeegers) of aan de singalong die we dan van plan zijn te houden.
Verder komt er ook een Prelude Deunen & Deinen in de Drommedaris op Zondag 2 februari van 14.30 - 18.00 uur, daarover zullen we jullie ook later informeren (of hou de website of Facebook in de gaten)....


Terug naar de inhoud