Agenda

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

November
2 en 3 - Vlaardingen
Theater De Naald te Naaldwijk  - Genre : Help! Onder zeil verzuipt!
Het Westlands Zeemanskoor 'Onder zeil' viert haar 'Koperen' jubileum met een spetterende show. Natuurlijk staat de zeemansmuziek centraal, maar geen aaneenschakeling van traditionele zeemansliedjes. Nee, de zingende zeemannen trakteren het publiek op een show vol humor en onverwachte wendingen.
5 - Vlaardingen
33e ShantyCafé  Genre : Gevarieerd
Shantygroep De Vaste Mannen zullen dan weer hun shanty- cafè organiseren in het Vlaardingse Packhuys Prikkewater . Het is er gezellig er mag gedanst worden, maar er moet meegezongen worden . We beginnen om 14.00 uur. De toegang is Gratis !
5 - Maarssen
5e ShantyCafé  Genre : Shanty & Seasongs
Beste liefhebbers van shantymuziek en zeemansliederen. HET VIJFDE SHANTYCAFE IN MAARSSEN Wegens het succes van de vorige shantycafés van De Vechtse Parlevinkers waar we elke keer meer dan 250 bezoekers mochten verwelkomen organiseren we opnieuw een shantycafé. Houd je van zingen, nu eens niet met je eigen koor maar samen met leden van andere koren? DAT KAN OP ZONDAGMIDDAG 5 NOVEMBER Het shantykoor De Vechtse Parlevinkers uit Maarssen organiseert op zondag 5 november van 15.00 - 18.00 een shantycafé in het Theater 't Zand Harmonieplein 4 3603BM Maarssen TOEGANG GRATIS De accordeonisten van De Vechtse Parlevinkers zijn aanwezig evenals de slagwerkers. Het wordt echter leuker als ook de accordeonisten en/of muzikanten van andere shantykoren aanwezig kunnen zijn. Zij zorgen voor de begeleiding van de bezoekers van het shantycafé. Geheel spontaan wordt de ruimte in het shantycafé gevuld met het gezang van shanty's en zeemansliederen, uitgevoerd door het aanwezige publiek. ZIEN WIJ U OP ZONDAGMIDDAG 5 NOVEMBER IN MAARSSEN? U BENT VAN HARTE UITGENODIGD! Met vriendelijke groet, Roek Blekkenhorst, voorzitter. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot: -Roek Blekkenhorst, voorzitter 0620258766 -Arie Vijfvinkel, dirigent en PR 0616670969 -Henk van Amerongen, dirigent 0641095626
7 en 14 - Podium Vlieland
Muziektheater folkduo Drijfhout - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
7 en 14  di 20.30 Muziektheater folkduo Drijfhout Podium Vlieland
15 - Rotterdam
80e ShantyCafé  Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Dit Shanty Cafe is aan boord van het lichtschip van restaurant V11 liggende aan de Wijnhaven t/o nr. 101 in Rotterdam. Probeer die solo eens te zingen die je altijd als solist al wilde uitvoeren. We nodigen alle geïnteresseerden in het oude werklied aan boord van de zeilschepen uit om deze middag vanaf 15 uur tot 18 uur mee te maken. Toegang gratis.
18 - Amsterdam (DeLaMar Theater)
Grande Finale Ouderen Songfestival - Genre : Gevarieerd
De Grande Finale 2017 vindt zaterdagmiddag 18 november 2017 om 14.00 uur plaats in het DeLaMar Theater.

25 - Monster
Optreden in de Cultuurschuur - Genre : Folk
Folkgroep Shepherd's Pie brengt zaterdagavond 26 november in de Culturschuur te Monster Ierse folkmuziek ten gehore
25 - Restaurant De Witte Hoeve Giethoorn
Folk&Seasongs Café - Genre : Folk, Shanty & Seasongs
Op 25 november wordt er weer een Folk&Seasongs Cafe gehouden. Groepen welke mee willen doen kunnen zich opgeven via het mailadres van Easy&Free
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu